ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ : Παρόλο που είναι σχετικά ακόμη νωρίς για την ημέρα των Χριστουγέννων, όλα τα προγνωστικά στοιχεία, όχι μόνο στη χώρα μας, δείχνουν ότι μέχρι τις 22, 23, 24 και ανήμερα των Χριστουγέννων να έχουμε πανευρωπαϊκή καλοκαιρία. Εορτολόγιο - ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Δεκεμβρίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019 : Στην Αθήνα σύμφωνα με το Accuweather ο υδράργυρος θα δείξει τα Χριστούγεννα από 8 έως 16 βαθμούς όπως άλλωστε την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ανήμερα.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε στις πρώτες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ημέρες των γιορτών… κι όπως φαίνεται θα απογοητευτούν πολλοί.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε στις πρώτες μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ημέρες των γιορτών… κι όπως φαίνεται θα απογοητευτούν πολλοί.

«Παρόλο που είναι σχετικά ακόμη νωρίς για την ημέρα των Χριστουγέννων, όλα τα προγνωστικά στοιχεία, όχι μόνο στη χώρα μας, δείχνουν ότι μέχρι τις 22, 23, 24 και ανήμερα των Χριστουγέννων να έχουμε πανευρωπαϊκή καλοκαιρία.

Καιρός χριστούγεννα πρωτοχρονιά : Τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θέλουν τον καιρό να κυλά ομαλά και μάλλον πιο ζεστό από τα κανονικά», είπε χαρακτηριστικά στο δελτίο καιρού ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Λευκά Χριστούγεννα; Next Year – Για πανευρωπαϊκή καλοκαιρία μιλά ο Αρναούτογλου.

Διαβάστε τώρα όλες τις ειδήσεις και δείτε το βίντεο του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Μεσοβδόμαδα, ημέρα Τετάρτη, πέφτουν φέτος τα Χριστούγεννα, όπως και η Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο φέτος τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και έτσι οι διακοπές θα αρχίσουν από την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.

Θα ανοίξουν με τη νέα χρονιά, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι και ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη (Τρίτη 7 Ιανουαρίου) τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.