ΚΕΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018: Ξεκινά από σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου η καταβολή του ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018 σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση με την οποία και εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 70.943.835,97 ευρώ, για να πληρωθεί το ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018. Αυτόν τον μήνα, οι δικαιούχοι γι’ αυτό έφτασαν τους 318.615 ενώ η απόφαση ορίζει πως η πληρωμή θα ξεκινήσει από σήμερα το μεσημέρι.

Αύριο 28 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί η καταβολή του ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018.

Η χορήγηση του ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Τώρα τα Κέντρα Κοινότητας εξέδωσαν έναν οδηγό, προκειμένου να βοηθήσουν τους πολίτες και να τους ενημερώσουν σχετικά με τις αλλαγές που ισχύουν σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. Δ13/οικ./33475/1935/2018 Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018 – Από πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

Από 1η Νοεμβρίου 2018, οι αιτήσεις που αφορούν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) υποβάλλονται μία φορά ανά εξάμηνο, στο keaprogram.gr. Για τις αιτήσεις που είναι εγκεκριμένες μέχρι αυτήν την ημερομηνία, η εισοδηματική ενίσχυση παραμένει σταθερή μέχρι τη συμπλήρωση έξι (6) μηνών από την ημερομηνία έγκρισης τους.

Με την πάροδο αυτού του διαστήματος, οι δικαιούχοι υποβάλλουν νέα αίτηση σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Αυτοί στους οποίους η αίτηση για ΚΕΑ Νοεμβρίου 2018 έχει εγκριθεί, οφείλουν να προσκομίσουν το νέο έντυπο αποδοχής των ενηλίκων μελών του νοικοκυριού (το έντυπο θα είναι διαθέσιμο στο Κέντρο Κοινότητας, στα ΚΕΠ και στην Κοινωνική Υπηρεσία).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Μαρια Ελευθ . Καπλη

Εκανα καινουργια αιτηση τον Απρίλιο. Ποτε πρεπει να ξανακανω;