ΚΕΑ ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2019: Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή χρημάτων στο ΚΕΑ Ιανουαρίου 2019, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ενώ η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς τους θα γίνει η πληρωμή στις 28 Ιανουαρίου και αφορά τους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις ειδήσεις για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης.

Τον Ιανουάριο, την τελευταία εβδομάδα αναμένεται να γίνει εκτός απροόπτου η πληρωμή για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης 2019 για 300.000 δικαιούχους.

Η καταβολή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Να σημειωθεί πως η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Η πληρωμή του ΚΕΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα ενώ η εγκεκριμένη αίτηση δύναται να τροποποιηθεί, καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος αποκλειστικάγια τη διόρθωση των στοιχείων επικοινωνίας(τηλέφωνο,email), της διεύθυνσης κατοικίας, του αριθμού παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, του αριθμού τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) ή των πεδίων διασύνδεσης με τις λοιπές κοινωνικές παροχές και υπηρεσίες.

Η πληρωμή του ΚΕΑ τώρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.