Ιερέας και πιστοί κλειδώθηκαν μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στην Καβάλα, το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται για την τήρηση των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού, αστυνομικοί του Α.Τ. Ελευθερούπολης, ήρθαν αντιμέτωποι με την… κλειδωμένη του Ιερού Ναού.
Έτσι οι αστυνομικοί χρειάστηκε να περιμένουν να ολοκληρωθεί η Θεία Λειτουργία, προκειμένου να προβούν στους απαραίτητους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων και τον προβλεπόμενο αριθμό πιστών, εντός του Ναού.
Σύμφωνα με τo proininews.gr, όταν ολοκληρώθηκε η τελετή, οι αστυνομικοί δεν βεβαίωσαν κάποια παράβαση, καθώς τα μέτρα τηρούνταν κατά γράμμα.
Στην ερώτηση δε, των αστυνομικών, γιατί ιερέας και πιστοί κλειδώθηκαν εντός του Ιερού Ναού, η απάντηση ήταν ότι αυτό έγινε για να μην μπει κανείς άλλος και ξεπεραστεί ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων.





































