ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων μηνών, συνολικού αριθμού οκτώ (08) ατόμων για την αντιμετώπιση, έκτακτων αναγκών του Δήμου Μήλου, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού (2 ατόμων), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών στο πλαίσιο υποέργου για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και έως έξι (6) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως το τέλος του έργου.

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ :ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης κινητών μνημείων και τοιχογραφιών εκκλησιαστικών μνημείων για χρονικό διάστημα 5 μηνών και με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης, ανακοίνωσε η ΕΦ.Α. Θεσπρωτίας.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ :ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού (4 ατόμων), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των εργασιών έργου, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της συμπλήρωσης των οκτώ (8) μηνών, ανακοίνωσε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων μηνών κατ’ ανώτατο όριο για το ίδιο άτομο, στην Κεντρική Υπηρεσία του και για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού COVID-19, δεκατριών (13) ατόμων, ανακοίνωσε το Υπ. Υγείας.

Επισυνάπτεται η Προκήρυξη

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ :ΕΠΙΔΟΜΑ 534 ΕΥΡΩ- ΔΗΜΟΣ ΔΟΜΟΚΟΥ

Ο δήμος Δομοκού προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως υδρονομείς, να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από 12/5/2020 (Τρίτη) έως και 15/5/2020 (Παρασκευή) στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, Γραφείο Ανθρωπίνου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Κατάστημα που εδρεύει επί της οδού: Πλατεία Μουσών 1, στο Δομοκό.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.