Μην ξεχάσετε φυσικά (και πως να γίνει) ότι για να κάνετε τις αγορές της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι, στέλνετε κωδικό μετακίνησης 2 στο 13033. Και φυσικά, με το αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να κινηθείτε σε περιοχή πιο μακριά από τα 2 χιλιόμετρα από το σπίτι σας.

Σήμερα Καθαρά Δευτέρα, λοιπόν, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής προκειμένου να μη λείψει τίποτα από το σαρακοστιανό τραπέζι θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές.

Ανοιχτά θα είναι επίσης ιχθυοπωλεία, φούρνοι, για τη λαγάνα φυσικά, και μίνι μάρκετ.

Όσον αφορά τη Βαρβάκειο Αγορά, αυτή παρέμεινε ανοικτή μέχρι την Κυριακή ωστόσο φέτος οι ιχθυοπώλες της αγοράς δεν έκαναν το ξενύχτι προς την Καθαρά Δευτέρα.

Μην ξεχάσετε φυσικά (και πως να γίνει) ότι για να κάνετε τις αγορές της τελευταίας στιγμής για το σαρακοστιανό τραπέζι, στέλνετε κωδικό μετακίνησης 2 στο 13033.

Και φυσικά, με το αυτοκίνητο, δεν μπορείτε να κινηθείτε σε περιοχή πιο μακριά από τα 2 χιλιόμετρα από το σπίτι σας.

Αν θέλετε να κάνετε τα ψώνια της τελευταίας στιγμής ακόμη κι αν… έφτασε η Καθαρά Δευτέρα, μην ανησυχείτε, υπάρχουν λύσεις.

Μπορεί να σούπερ μάρκετ την Καθάρα Δευτέρα να είναι κλειστά, αλλά είναι ανοιχτά τα μίνι μάρκετ κι άλλα (πιο σημαντικά για την ημέρα) καταστήματα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.