Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να γίνει επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Αλλάζει από σήμερα Παρασκευή ο χάρτης συχνοτήτων για Αττική, Νότια Εύβοια, Αργολίδα και τμήμα του νομού Αρκαδίας καθώς ΕΡΤ και Digea θα προχωρήσουν από κοινού στη δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.

Όσοι λαμβάνουν επίγειο ψηφιακό σήμα από τα κέντρα που αναφέρονται στον πίνακα, θα χρειαστεί να επανασυντονίσουν τον δέκτη (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή), καθώς πλέον το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα μεταδίδεται σε νέες συχνότητες. Διαφορετικά θα χαθούν όλα τα κανάλια και θα φαίνεται μαύρο στις οθόνες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως χρειαστεί να γίνει επαναφορά του δέκτη στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Η ΕΡΤ και η Digea προχωρούν μαζί στη δεύτερη ψηφιακή μετάβαση και η αλλαγή αφορά την Αττική, τη νότια Εύβοια, την Αργολίδα και τμήμα του νομού Αρκαδίας.
Αλλάζει από σήμερα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, ο χάρτης με τις συχνότητες σε Αττική, νότια Εύβοια, Αργολίδα και τμήμα του νομού Αρκαδίας, καθώς ΕΡΤ και Digea από κοινού προχωρούν στη δεύτερη ψηφιακή μετάβαση.
Για ποιους δεν θα παίζουν σήμερα τα κανάλια
Έτσι, θα χρειαστεί να επανασυντονίσουν τον δέκτη τους (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή) όσοι κάτοικοι λαμβάνουν επίγειο ψηφιακό σήμα από τα κέντρα εκπομπής που περιλαμβάνονται στους πίνακες που ακολουθούν.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.