Ο ιερέας άνοιξε παράνομα την εκκλησία του και επέβαλε στους πιστούς να μπαίνουν χωρίς μάσκα.

Υπάρχουν ακόμα και λειτουργοί της Εκκλησίας, οι οποίοι δεν συμμορφώνονται με το lockdown, τα μέτρα που έχουν επιβληθεί αλλά ούτε και με τις εντολές της ίδιας της Εκκλησίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN TV, ένας ιερέας από την Κάλυμνο, ο οποίος βρίσκεται σε αργία από τον Αύγουστο του 2020, άνοιξε ναό του νησιού και επέβαλε στους πιστούς να μπαίνουν μέσα χωρίς μάσκα.

Ο ίδιος ο ιερέας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει δώσει τη δική του θεωρία γιατί αρνείται να φορά μάσκα για τον κορονοϊό ενώ καλεί και τους πιστούς του νησιού να κάνουν το ίδιο.

Οι Αρχές πήγαν στην Eκκλησία το Σάββατο και επέβαλαν πρόστιμα ενώ ο ιερέας «ταμπουρώθηκε» στην Eκκλησία για να μην συλληφθεί.

Ο ιερέας έχει αναρτήσει στο Διαδίκτυο και πολλά βίντεο, στα οποία φαίνεται ότι γνωρίζει πολεμικές τέχνες, τα οποία έδειξε το ρεπορτάζ του OPEN TV. Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει δικογραφία για διέγερση σε ανυπακοή και παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι υπήρχε ακόμα μία περίπτωση ιερέα, ο οποίος άνοιξε παράνομα εκκλησία στη Σαντορίνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, και στη συγκεκριμένη περίπτωση επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΑΤΣΙΚΑΣ

Μιὰ χαρὰ ἔπραξε ὁ ἱερεύς. Μακάρι νὰ τὸ ἔκαναν καὶ Μητροπολῖτες!!!!!!!!