Η χρονιά της ελπίδας, η χρονιά της ελευθερίας ελπίζουμε να είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη.

Διαβάστε έξυπνες ευχές για να στείλετε SMS την Πρωτοχρονιά. Καλή χρονιά!

Η Πρωτοχρονιά 2022 είναι εδώ οι περισσότεροι την περνούν με την οικογένεια, τους φίλους και γενικότερα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι που λόγω συνθηκών βρίσκονται μακριά μας. Έστω κι έτσι, μπορούμε βέβαια να τους στείλουμε τις θερμές ευχές, μαντινάδες, SMS μας για το νέο έτος.

Διαβάστε παρακάτω πολλούς τρόπους και ιδέες για να ευχηθείτε καλή χρονιά στους αγαπημένους σας με κλασικές ή πρωτότυπες ευχές, αλλά και μαντινάδες που μπορείτε ακόμη και να ανεβάσετε στο Facebook!

Πρωτότυπες Ευχές για το Νέο Έτος 2022 – Πείτε Χρόνια Πολλά σε αυτούς που αγαπάτε με μία όμορφη ευχή…

– Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2022 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

–Το 2022 να μας φέρει υγεία, ευημερία και ευτυχία και πολλές αγκαλιές …από εκείνες που σου κόβουν την ανάσα!

–Το 2022 να ταξιδέψεις… στους κόσμους που έχεις ονειρευτείς, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής. Τις καλύτερες ευχές για το Νέο Έτος!!!

–Εύχομαι η νέα Χρονιά να σου φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι σ΄ όλη σου τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σου στιγμή και κάθε στόχος που θέτεις να επιτυγχάνεται! Φιλιά Πολλά!

–Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις το Νέο Έτος με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Χρώματα, ήχοι, μουσικές & αρώματα να ομορφαίνουν την κάθε σου μέρα!

–Το Νέο Έτος εύχομαι πολλές χαρές να δώσει, κι αν ήταν λίγες του παλιού να μας τις συμπληρώσει…

–Η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Ευχές για Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα το Νέο Έτος. – Εύχομαι τα Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να φέρουν την αγάπη και την ειρήνη σε σας και σε όλο τον κόσμο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.