Κατ' εξαίρεση για τα καυσόξυλα το επίδομα δίνεται υπό τον όρο οι αγορές να έχουν πραγματοποιηθεί από 1η Ιουνίου 2020 έως και 28 Φεβρουαρίου 2021.

Σε περίπτωση που η αξία αγοράς υπολείπεται του ανωτέρου ορίου, ο δικαιούχος λαμβάνει επίδομα ίσο με το ήμισυ της αξίας των αγορών που πραγματοποίησε το ίδιο διάστημα.

Εντός του Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν οι πληρωμές για το επίδομα θέρμανσης, ενώ για να λάβει κάποιος το σύνολο του επιδόματος, θα πρέπει να έχει αγοράσει καύσιμο τουλάχιστον διπλάσιας αξίας από την 1η Οκτωβρίου 2020 έως και την 28η Φεβρουαρίου 2021 και ειδικά πετρέλαιο θέρμανσης από 15 Οκτωβρίου 2020, ημερομηνία κατά την οποία αρχίζει η διάθεσή του.

Το επίδομα θέρμανσης θα δοθεί σε 687.000 νοικοκυριά με το ποσό να φτάνει ακόμα και τα 650 ευρώ.

Οσοι καλύψουν το σύνολο των αναγκαίων τιμολογίων, θα λάβουν ολόκληρο το ποσό του επιδόματος θέρμανσης, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν συμπληρωματικά τιμολόγια έως τον Φεβρουάριο – Μάρτιο όταν και θα ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα myΘέρμανση.

Ποσό ύψους από 80 έως και 650 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι για το επίδομα θέρμανσης , στις πληρωμές που θα γίνουν εντός Ιανουαρίου, Φέτος για πρώτη φορά επιδοτούνται ξύλα, πελλέτ και φυσικό αέριο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.