Ισότητα στον γάμο: Άλλα δύο κρούσματα επίθεσης σε στελέχη της κυβέρνησης μετά το χαστούκι στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη.

Άλλα δύο περιστατικά με φραστικές επιθέσεις σε εκκλησίες σημειώθηκαν εναντίον στελεχών της κυβέρνησης για την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον γάμο, πέρα από την χειροδικία σε βάρος της βουλευτή της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη.

Στο πρώτο, την περασμένη Παρασκευή αρχιμανδρίτης επιτέθηκε φραστικά στον Άδωνι Γεωργιάδη στο Αμύνταιο, όπου που πήγε με τον φωτογράφο του να βγάλει φωτογραφία με τίτλο «στον Ακάθιστο Ύμνο στην ιδιαίτερη πατρίδα μου». «Τι ήρθες να κάνεις στην εκκλησία εσύ που ψήφισες αυτό το βδέλυγμα, και είσαι πλέον και ο ίδιος βδέλυγμα», είπε ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός με τον υπουργό Υγείας να κάθεται και να τον ακούει χωρίς να αντιδρά.

«Μας απογοητεύσατε με το νομοσχέδιο. Κάνατε το χατίρι ολίγων ανθρώπων» έλεγε και ξαναέλεγε ο ιερωμένος, κάνοντας λόγο για «επαίσχυντο νομοσχέδιο».

Στόχος επίθεσης έγινε και η υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου στην Πάτρα, σε τρισάγιο και λιτανευτική πορεία. Σύμφωνα με τα parapolitika, στο τέλος, στο μνημείο των Ταμπαχάνων, ο πατέρας Αθανάσιος του Απόστολου Παύλου, προσπάθησε να προκαλέσει ένταση, χρησιμοποιώντας αφορισμούς και κατάρες εναντίον της υφυπουργού.

Η Χρ. Αλεξοπούλου κατάφερε να αποχωρήσει από την πλατεία Ταμπαχάνων, έχοντας στο πλευρό της τον αδερφό του Δεσπότη που την πήρε από το χέρι και στην κυριολεξία την έσωσε από τον μαινόμενο κόσμο που κατευθυνόταν προς το μέρος της. Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στα «Παραπολιτικά» η ίδια η Χριστίνα Αλεξοπούλου χωρίς όμως να δώσει διάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας Αθανάσιος είναι γνωστός για τις ακραίες θέσεις του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.