Ο σεισμός καταγράφηκε σε βάθος 80 χιλιομέτρων στην επαρχία Τσίμπα, στα ανατολικά της ιαπωνικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,1 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στο Τόκιο, ανακοίνωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με το Associated Press, αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τσουνάμι. Ο σεισμός καταγράφηκε σε βάθος 80 χιλιομέτρων στην επαρχία Τσίμπα, στα ανατολικά της ιαπωνικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθεί το επίδομα 534 ευρώ στους εργαζόμενους των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τους τέθηκαν σε αναστολή τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες πληρωμές:

-Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή για τον μήνα Σεπτέμβριο

-Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για καλλιτέχνες, ξεναγούς και τουριστικούς συνοδούς (υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2021)

-Καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για εργαζομένους με δικαίωμα επαναπρόσληψης (υπόλοιπα πληρωμών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2021)

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ των επιχειρήσεων που μπορούν να θέσουν το προσωπικό που απασχολούν σε αναστολή σύμβασης τον Οκτώβριο είναι οι εξής:

-77.39.19.03 – Υπηρεσίες ενοικίασης εξοπλισμού εκθέσεων

-79.90.32 – Υπηρεσίες κρατήσεων για συνεδριακά κέντρα και εκθεσιακούς χώρους

-82.30 – Οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων

-88.10.11 – Υπηρεσίες επίσκεψης και παροχής υποστήριξης σε ηλικιωμένους

-93.29.19.05 – Υπηρεσίες παιδότοπου

-94.99.16 – Υπηρεσίες που παρέχονται από πολιτιστικές και ψυχαγωγικές ενώσεις

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.