ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: Πλήθος πιστών και σήμερα στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη Αττικής προσκυνούν τον Άγιο.

Συγκινημένος ήρθε σήμερα Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής (ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ), δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης.

Αφού πήρε την ευλογία από τις Μοναχές και προσκύνησε είχε μια συγκινητική συνομιλία με γερόντισσα που τον θυμόταν και της είπε ότι τον Ιανουάριο είχε ξαναέρθει με την αδερφή του Τζίνα Ντρούλις που εκοιμήθη τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

Τότε είχε πει, «Πραγματικά είναι Θαύμα Κυρίου που είμαστε ζωντανοί, και εννοούσε τον Άγιο Εφραίμ που του εμφανίσθηκε την κρίριμη στιγμή.

Σήμερα με ΔΕΟΣ και ταπείνωση προσκύνησαν τον θαυματουργό σκήνωμα του Αγίου Εφραίμ ενώ ο δημοσιογράφος ζήτησε λίγο χρόνο μόνος του με τον Άγιο του.

@ekklisiaonline

Λύγισε στον Άγιο Εφραίμ ο Φίλιππος Καμπούρης#fy #fyp #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online – Εκκλησία Online

Εν συνεχεία πήραν την ευλογία της Γερόντισσας Μακαρίας και αναχώρησαν.

Να σημειωθεί πως η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για τα δυο αδέρφια μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα έχασαν τους γονείς τους ενώ η Τζίνα δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

@ekklisiaonline

Την ευχή της Γερόντισσας πήρε ο Φίλιππος Καμπούρης#fy #ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.