Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μπαμπά-δες», ήταν το απόγευμα του Σαββάτου 17/2, η Ηρώ Μουκίου.

Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της στον Τάσο Ιορδανίδη, και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της.

«Αν βιώσουμε την αγωνία του “κοίτα, είναι εγγύς ο άλλος κόσμος! Είναι δίπλα, περιμένει και σου βγάζει τη γλώσσα”, θα αλλάζαμε όλα αυτά που προγραμματίζουμε χωρίς την αίσθηση ότι δεν είμαστε για πάντα.

Όταν είσαι προ της πρόκλησης αυτής και είσαι με το ένα πόδι εκεί, ειδικά όταν είσαι γονιός μικρού παιδιού που σημαίνει ότι είναι απροστάτευτο και δεν έχεις προλάβει ακόμα να το βγάλεις στη ζωή με εφόδια για να σταθεί στα πόδια του, επαναπροσδιορίζεις και αναθεωρείς και ισχυροποιείσαι και θωρακίζεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηρώ Μουκίου.

«Βλέπεις δηλαδή τη σοβαρότητα του να είναι δίπλα σου οι άνθρωποι σου και νιώθεις τη μοναξιά ότι είσαι στην αρρώστια σου μόνος σου, όσο δίπλα σου κι αν είναι. Άκου τι περίεργο που είναι αυτό. Ναι μεν είναι οι άνθρωποι σου δίπλα σου και νιώθεις καλά με αυτό, όμως εκεί συνειδητοποιείς ότι είσαι μόνος» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η δημοφιλής ηθοποιός.

«Πανικοβλήθηκα πολύ και τον πανικό τον ξεπέρασα με ισχυρή προσευχή. Κατέβαινα ανήμπορη γιατί είχα και πρόβλημα κινητικό, δηλαδή είχα μια αστάθεια κινητική, με όλη την δύναμη μου στο εκκλησάκι κάτω στο νοσοκομείο και προσευχόμουν» υπογράμμισε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.