Τον πολιούχο Άγιο Μηνά τίμησε με λαμπρότητα σήμερα το Ηράκλειο και στον Ιερό Μητροπολιτικό ναό συρρέουν από το πρωί εκατοντάδες πιστοί για να προσκυνήσουν.

Με λαμπρότητα τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς κορωνοϊού ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Σειρά πήρε η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Μηνά στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας
Η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας
Παρόντες εκπρόσωποι της πόλης
Παρόντες εκπρόσωποι της πόλης
Πλήθος κόσμου στην λιτάνευση της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους
Πλήθος κόσμου στην λιτάνευση της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους

Ένοχος και στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο κρίθηκε ένας 35χρονος άνδρας στο Ηράκλειο ο οποίος κατηγορείται ότι είχε βιάσει τις ανήλικες ανιψιές του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την Τετάρτη (10/11), από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης κατά τη διάρκεια της οποίας ο 35χρονος κρίθηκε ξανά ένοχος. Η απόφαση έφερε όμως μειωμένη ποινή σε σχέση με την πρωτόδικη η οποία ήταν 35 έτη.

Ο 35χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 13 ετών και οδηγήθηκε ξανά στη φυλακή.

Ο 35χρονος αρνήθηκε για μία ακόμα φορά τις κατηγορίες περί βιασμού πριν 11 χρόνια, τονίζοντας ότι ουδέποτε πείραξε τις ανιψιές του και ότι αποτέλεσε προσπάθεια εκδίκησης από την αδελφή της μητέρας των κοριτσιών, με την οποία είχε διακόψει τη σχέση που είχε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.