Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος μίλησε για τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών οι λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας στο ITV.

Στην καλή συνεργασία της Εκκλησίας με την ελληνική κυβέρνηση στάθηκε ο Μητροπολίτης ενώ τόνισε ότι οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας δε βοηθούν κανέναν σε αυτή την κατάσταση. «Αυτοί που πήγαν στους ναούς θα έπρεπε να το σκεφτούν καλά γιατί δημιουργούν αναταραχή. Ο κοινός νους λέει να κάνουμε υπακοή. Αντί να κάνουμε φασαρίες ας πιάσουμε τα κομποσκοίνια να προσευχηθούμε να μας ελεήσει ο Θεός» υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

Αναφορικά με τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων δήλωσε ότι οι λειτουργίες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών χωρίς λαϊκούς και μόνο με το απαραίτητο προσωπικό.

«Με αυτό το τρόπο μας λένε ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε, αλλά τηρώντας τα μέτρα. Σε άλλη ευκαιρία πονάμε πάρα πολύ με αυτό το μέτρο. Είναι δύσκολο αλλά είναι μια θυσία που πρέπει να κάνουμε, να μη γίνουμε αιτία να πεθάνουν συνάνθρωποι μας. Να κάνουμε υπομονή να περάσει το Πάσχα χωρίς προβλήματα. Να δώσει ο Θεός να φύγει αυτός ο ιός» κατέληξε ο Σεβασμιώτατος στις δηλώσεις του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.