Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως η καθιερωμένη ημερίδα ιερατικών κλήσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, με αφορμή την ομώνυμη εβδομάδα που ορίζει η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η ημερίδα ξεκίνησε στον Ιερό Ναό με τον Αναστάσιμο Εσπερινό, στον οποίο συμμετείχαν οι ιερόπαιδες από τις ενορίες της Μητροπόλεως και συνεχίστηκε στην αίθουσα «Ξενία» με την εισήγηση του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα Γιάγκου, Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας και Διευθυντή του Ιδρύματος Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ανέπτυξε εμπεριστατωμένα και με σαφήνεια το θέμα «Εκκλησία και διαπροσωπικές σχέσεις».

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος, ενώ την ημερίδα έκλεισε ο Σεβασμιώτατος εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον ομιλητή για τη διακονία του λόγου, την οποία ανέλαβε, και προς τους πατέρες και τα παιδιά, οι οποίοι μαζικά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του επισκόπου τους. Στο τέλος δόθηκε σε όλους ως ευλογία ένα ενθύμιο και ακολούθησε δεξίωση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.