Γράφει η Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο και προέβη στην εις διάκονο χειροτονία του κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, παρουσίασε με τρόπο παραστατικό τους προσκεκλημένους στο Μέγα Δείπνο του Κυρίου και συγχρόνως στηλίτευσε την αδιαφορία τους και την αιχμαλωσία τους από τις βιοτικές μέριμνες.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας υπογράμμισε εμφαντικά τον «καταιγισμό» της αγάπης του Θεού, όπως αυτή αναδεικνύεται στο Μυστήριο της Ενανθρώπισης, και κάλεσε τους πιστούς να ανταποκριθούν καλέσματα της θείας αγάπης .

Εκ του Γραφείου Τύπου

Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα Χειροτονία Διακόνου κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου από Νεαπόλεως Βαρνάβα

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.