ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ένα πραγματικά εξοργιστικό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής μεταξύ ενός Ιερέα και μιας γυναίκας που τον συνόδευε.

Όπως αναφέρουν σε καταγγελία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE κάτοικοι της περιοχής της Νέας Μάκρης, γύρω στις 12 παρά τέταρτο περαστικοί και θαμώνες σε καταστήματα στον κεντρικό δρόμο της Νέας Μάκρης έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού βίας μεταξύ κληρικού κοντά στην ηλικία των 50 ετών και γυναίκας.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει αυτόπτης μάρτυρας στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, στο ύψος ενός φούρνου της Νέας Μάκρης κοντά στο μεγάλο σούπερ μάρκετ είδαν τον Ιερέα να περπατά με τη γυναίκα (άγνωστο ποια ήταν η σχέση τους, αν ήταν η πρεσβυτέρα του ή απλώς φίλη ή γνωστή του) και να έχουν έντονο λεκτικό διαπληκτισμό. Μετά από λίγα λεπτά εμβρόντητοι οι κάτοικοι είδαν τον Ιερέα να χαστουκίζει με δύναμη τη γυναίκα η οποία σάστισε και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο. Αμέσως μια παρέα που καθόταν στον φούρνο πήγε κοντά στη γυναίκα ρωτώντας την αν χρειαζόταν βοήθεια και τη βοήθησαν να κάτσει σε ένα παγκάκι ενώ προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον Ιερέα που βρισκόταν εν εξάλλω καταστάσει.

Η γυναίκα ανέφερε στην παρέα πως είχε συνοδέψει τον Ιερέα στη Μονή του Αγίου Εφραίμ για προσκύνημα μαζί και με άλλους πιστούς από ενορία, είχαν έρθει με πούλμαν αλλά δυσαρεστήθηκε ο Ιερέας για κάτι που ξέχασε να πάρει μαζί της η γυναίκα από το Μοναστήρι και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε πάνω της. Οι άνθρωποι παρότρυναν την γυναίκα η οποία έκλαιγε να κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα που ήταν κοντά αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια.

ΠΗΓΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.