Ιερέας στη Θεσσαλονίκη: Δεν είναι κορονοϊός, είναι διαβολοϊός – Θεϊκή παρέμβαση ο σεισμός στη Σάμο «Η εκκλησία έχει στοχοποιηθεί - Ο Θεός να μας φωτίζει και να μας δώσει μία διέξοδο».

Την 1η Νοεμβρίου, δύο μέρες πριν μπει σε lockdown η Θεσσαλονίκη, ιερέας στον Άγιο Αθανάσιο στο κήρυγμά του χαρακτηρίζει τον κορονοϊό «διαβολοϊό», κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση σχετικά με την πανδημία, και κάποιους που βάζουν την εκκλησία στο περιθώριο.

Μάλιστα μετά και το φονικό σεισμό στη Σάμο, που έκοψε το νήμα της ζωής δύο παιδιών στο νησί και τουλάχιστον 90 στη Σμύρνη της Τουρκίας, ο ιερέας μιλάει για θεϊκή παρέμβαση.

«Τι να πούμε και σήμερα που είμαστε με άδειους τους ναούς και ο λαός μας είναι φυλακισμένος εκτός του ναού. […] Ό,τι μας έλεγαν το κάναμε, μέχρι και αντισηπτικά βάλαμε μέσα στην εκκλησία. Έχουμε εξορίσει τις ευλογίες της εκκλησίας εκτός ναού, λες και είναι κανένας χώρος μολυσμένος. Φτάσαμε να είναι η πίστη μας, η θρησκεία μας διωκόμενη. Δεν είναι κορονοϊός, είναι διαβολοϊός. Τι σόι ιός είναι αυτός; Αυτός που σας μιλάει αυτή την ώρα είναι γιατρός. Ο ΠΟΥ αναθεώρησε την απόψη του και είπε ότι η ασθένεια είναι ήπια, προς μέτρια. Δωροδοκήθηκαν για να δηλώσουν ότι πέθαναν συγγενείς τους από κορονοϊό. Ποια σκοπιμότητα υπάρχει; Πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο, εκεί είναι η πλύση του εγκεφάλου τώρα. Ο μόνος κερδισμένος από αυτή την ιστορία είναι ο διάβολος. Η εκκλησία έχει στοχοποιηθεί» είπε για τον SARS-coV-2.

«Ο Θεός να μας φωτίζει και να μας δώσει μία διέξοδο, γιατί παρόλο που φτάσαμε στο σημείο αυτό, πιστεύω με μία παρέμβαση δική του θεϊκή… και είδατε τι έγινε τώρα με τους σεισμούς στη Σάμο. Ε, άμα θέλετε τέτοια παρέμβαση άνωθεν θα την έχουμε» ανέφερε ο ιερέας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.