Ο ιερέας από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ και οι δύο «αφέντρες» με τις οποίες συνευρέθηκε ερωτικά πάνω στην Αγία Τράπεζα εκκλησίας τον περασμένο Σεπτέμβριο κατηγορούνται πλέον και για βανδαλισμό.

Ο 37χρονος Travis Clark και οι δύο γυναίκες έγιναν τσακωτοί από περαστικό που κοίταξε μέσα από το παράθυρο της εκκλησίας και ανέφερε αμέσως αυτό που είδε με τα μάτια του στην αστυνομία.

Σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα, που επικαλείται η εφημερίδα New York Post, η εισαγγελία της κομητείας απήγγειλε προσφάτως στην ανίερη τριάδα και νέες κατηγορίες.

Οι δύο «αφέντρες», η 41χρονη Mindy Dixon και η 28χρονη Melissa Cheng, φορούσαν δερμάτινα και ψηλοτάκουνα στο τρίο που έκαναν με τον ιερέα, με την κάμερα να είναι μάλιστα ανοιχτή βιντεοσκοπώντας τη σαδομαζοχιστική συνεύρεση και τα παιχνίδια με τα ερωτικά βοηθήματα.

Ο δικηγόρος των δύο γυναικών, Bradley Phillips, ισχυρίζεται τώρα πως ο εισαγγελέας «ξεπέρασε τα όρια», σχολιάζοντας τις νέες κατηγορίες.

Οι δύο γυναίκες ομολόγησαν μάλιστα αμέσως στον ανακριτή πως βρέθηκαν στην εκκλησία για να βιντεοσκοπήσουν το παιχνίδι ρόλων με τον ιερωμένο. Ο Clark απομακρύνθηκε από την ενορία την επομένη της σύλληψης.

Σύμφωνα μάλιστα με την τοπική επισκοπή, η Αγία Τράπεζα της εκκλησίας κάηκε, κατά το πρωτόκολλο, και αντικαταστάθηκε με καινούρια τον περασμένο Οκτώβριο…

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.