Την καθιερωμένη σύναξη των Ιερέων της πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου. Η σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στο Αρκαλοχώρι παρόντος του συνόλου των Ιερέων και Διακόνων της Ιεράς Μητρόπολής μας.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ανδρέας, ομίλησε για λειτουργικά και ποιμαντικά ζητήματα και έδωσε σχετικές οδηγίες για θέματα που αφορούν τις ενορίες της Μητροπόλεως μας. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους Ιερείς και λύθηκαν αρκετές απορίες πάνω στα παραπάνω ζητήματα.

Ακολούθησε ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Μαρνέλλο, τ. Διευθυντής, Αναπλ. Καθηγητής και Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Π.Α.Ε.Α.Κ. , κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου, ο οποίος ομίλησε με γλαφυρότητα και σαφήνεια αναπτύσσοντας το θέμα: «Το ευχαριστησιακό βίωμα, ως γεννήτρια του αντικειμένου της αποστολής του Ιερέα και μαρτυρική πράξη βεβαιώσεως της ταυτότητας του Χριστού στον κόσμο»

Στην αντιφώνηση του ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον π. Γεώργιο και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με ερωτήματα που τέθηκαν από τους Ιερείς και όλοι ευχήθηκαν για μια νέα συνάντηση.
Ιερατική Σύναξη και ομιλία στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου


Ιερατική Σύναξη και ομιλία στην Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.