Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης Και Πλαταμώνος κοντά στο Ειδικό Σχολείο Κατερίνης.

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο, που συστεγάζονται εντός ενός υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Γανόχωρας της Κατερίνης.

Ιερά Μητρόπολη Ειδικό Σχολείο Κατερίνης

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευε ο Πρωτοπρ. Κυριάκος Κοκελίδης, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης, όπου πραγματοποιήθηκε στις 28 Αυγούστου, ο 4ος λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και την ενίσχυση των παραπάνω ειδικών σχολικών μονάδων.

Την αντιπροσωπεία της Ιεράς Μητροπόλεως υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σύλβια Δεληνιαννίδου, η Διευθύντρια του Ειδικού Νηπιαγωγείου Λίτσα Ρέκκα, το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των σχολείων.

Μητρόπολη Κίτρους Ειδικό Σχολείο Κατερίνης

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους του Σχολικού Συγκροτήματος, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του Συλλόγου Γονέων, στην οποία εκδηλώθηκε για ακόμη μία φορά η στήριξη της τοπικής Εκκλησίας στον αγώνα και την αγωνία γονέων και εκπαιδευτικών για την εκπαίδευση και αγωγή των παιδιών. Ο Σεβασμιώτατος παρέδωσε το ποσό των 2.550 Ευρώ, που συγκεντρώθηκε κατά τη διεξαγωγή του λαϊκού αγώνα δρόμου αλληλεγγύης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον π. Κυριάκο και γενικά την τοπική Εκκλησία για τη στήριξη που παρέχουν πάντοτε στις δράσεις και τις προσπάθειες του Συλλόγου.

αγώνας δρόμου αλληλεγγύης κατερίνη

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.