Την Τρίτη 9 Μαΐου τελέστηκαν τα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αποστόλου Παύλου και Αγίου Αρτεμίου, το οποίο τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Αστυνομικής Διευθύνσεως Πιερίας.

Το Παρεκκλήσιο ανεγέρθηκε με φροντίδα των Διοικήσεων της Αστυνομικής Διευθύνσεως και του Τοπικού Παραρτήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών.

Στα Θυρανοίξια παρέστησαν ο Διευθυντής της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμ. Νεκτάριος Κιούλος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, Αστυνομικοί Διευθυντές όμορων Νομών και εκπρόσωποι όλων των τοπικών Αρχών.

Θυρανοιξία Παρεκκλησίου Αστυνομίας στην Κατερίνη

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας ανέλυσε το ιστορικό ανεγέρσεως του Παρεκκλησίου, εξηγώντας ότι αφιερώθηκε στον Απόστολο Παύλο, προστάτη της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και τον Άγιο Αρτέμιο, προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θυρανοιξία Παρεκκλησίου Αστυνομίας στην Κατερίνη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τόνισε τη σημασία των Αγίων στη ζωή μας και απηύθυνε ευχές, ευχαριστίες και συγχαρητήρια σε όλους όσοι εμπνεύστηκαν, υλοποίησαν και χορήγησαν την ανέγερση και λειτουργία του Παρεκκλησίου.

Θυρανοιξία Παρεκκλησίου Αστυνομίας στην Κατερίνη

Θυρανοιξία Παρεκκλησίου Κατερίνη

Θυρανοιξία Παρεκκλησίου Αστυνομίας Κατερίνη

Παρεκκλησίου Αστυνομίας Κατερίνη

Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.