ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Πληρώνονται αναδρομικά οι επικουρικές συντάξεις Ιουλίου 2020 . Αναφορικά με τα ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ, ως καταληκτική ημερομηνία καταβολής ορίζεται η Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ) προχωράει στην προσαρμογή του πληροφοριακού συστήματος για την έκδοση των ειδοποιητηρίων Απριλίου, για όλες τις κατηγορίες μη μισθωτών, τα οποία θα αναρτηθούν την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020.

Ως καταληκτική ημερομηνία καταβολής ορίζεται η Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Δημοσιεύτηκε την Κυριακή 31 Μαΐου ο νόμος 4690/2020 σχετικά με το ευεργέτημα της έκπτωσης του 25% για τις εισφορές του Απριλίου και Μαΐου για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοτελώς απασχολούμενους.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ – ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΠΛΗΡΩΜΗ

Επιμορφωτικά σεμινάρια μέσω του ΟΑΕΔ ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα για τα μέλη του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης .

Στόχος είναι η εκπαίδευση των καλλιεργητών – μελών του συνεταιρισμού επάνω στους τομείς της καλλιέργειας, της μεταποίησης, της αποθήκευσης του προϊόντος αλλά και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονται με επιδοτήσεις κ.α..

Την σχετική ενημέρωση έκανε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βασίλης Μητσόπουλος, επισημαίνοντας, μάλιστα πρόκειται για την πρώτη φορά που οι κροκοπαραγωγοί θα ενημερωθούν εφ’ όλης της ύλης για γεωργικά και μη θέματα.

Το λόγο είχε και ο διευθυντής του ΚΕΚ Ιωαννίνων κ. Κίρκος, ο οποίος τόνισε ότι του ανατέθηκε από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ να κάνει τα σεμινάρια, τα οποία γίνονται τώρα λόγω κορωνοϊού.

Πληρώνονται οι επικουρικές συντάξεις Ιουνίου 2020 και οι αυξήσεις

Ημερομηνία πληρωμής και ενημερωτικό σύνταξης για τις επικουρικές συντάξεις Ιουνίου 2020.

Οι αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις θα καταβληθούν με την πληρωμή του Ιουνίου 2020

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων έχει ανακοινώσει ότι οι 250.000 περίπου συνταξιούχοι, που οι επικουρικές τους συντάξεις υπέστησαν μειώσεις, θα λάβουν την προβλεπόμενη αύξηση στο ποσό της επικουρικής τους σύνταξης με την πληρωμή του Ιουνίου 2020

Οι αυξήσεις αυτές θα αφορούν σε όσους συνταξιούχους είχαν άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης πάνω από 1300 ευρώ.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ : Η μεσοσταθμική αύξηση θα είναι μικτά 99,57 ευρώ το μήνα

Τα αναδρομικά αυτών των αυξήσεων που προέκυψαν από την 1 Οκτωβρίου 2019, όταν αποφασίστηκε από το ΣτΕ η αντισυνταγματικότητα του νόμου Κατρούγκαλου, θα καταβληθούν με εφάπαξ πληρωμή τον Οκτώβριο του 2020.

Τσαντίρης Νίκος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.