ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις
Η Α.Θ.Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Ελλογιμ. κ. Χαραλάμπη Θεοδωρέλη-Ρήγα, Λέκτορα του Πανεπιστημίου Κοτς, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ναταλί Ντεφνέ Γκιέρ, Βιβλιοθηκονόμο του ως άνω Πανεπιστημίου.
Εκπροσωπήσεις
Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, εκπροσωπήθηκε:
– Aπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, κατά την κηδεία του αειμνήστου Άρχοντος Οφφικιαλίου Ιακώβου Τσούνη, η οποία τελέστηκε τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, από τον Ι. Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Κοιμητηρίου Παπάγου.
– Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, κατά την κηδεία του αειμνήστου Άρχοντος Οφφικιαλίου Ιωάννου Αγγελικούση, εφοπλιστού, η οποία τελέστηκε τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
– Από τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, κατά την κηδεία της αειμνήστου Σεβαστής Αρζουμάνογλου, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, από τον Κοιμητηριακό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως Σισλή.
– Από τον Αιδεσιμ. Οικονόμο κ. Δημήτριο Μαγιόγλου, κατά την κηδεία της αειμνήστου Βασιλικής Κοκκινάκη, η οποία τελέστηκε τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, από τον Κοιμητηριακό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως Σισλή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.