ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ: Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες να εισαχθούν στις σχολές των Αστυφυλάκων της Κομοτηνής και του Διδυμότειχου οι 1.500 Ειδικοί Φρουροί.

Ειδικοί φρουροί : Η εκπαίδευση θα είναι ταχύρυθμη και μόλις ολοκληρωθεί θα ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. Και οι 1.500 θα προσληφθούν στο νομό Αττικής.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες να εισαχθούν στις σχολές των Αστυφυλάκων της Κομοτηνής και του Διδυμότειχου οι 1.500 Ειδικοί Φρουροί που το επόμενο διάστημα θα προσληφθούν στην Ελληνική Αστυνομία.

Η εκπαίδευση θα είναι ταχύρυθμη και μόλις ολοκληρωθεί θα ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ. Και οι 1.500 θα προσληφθούν στο νομό Αττικής.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Την άμεση ενίσχυση του ΟΠΕΚΑ με 100 νέους μονίμους υπαλλήλους και τη νέα επιδοματική πολιτική του Οργανισμού εξήγγειλε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου.

Απαντώντας σε ερωτήματα μελών κατά τη χθεσινή (9/10) συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής ΔΕΚΟ και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η ακρόαση της προτεινόμενης νέας διοικήτριας του ΟΠΕΚΑ, κυρίας Ξένιας Παπασταύρου, η αρμόδια υφυπουργός τόνισε ότι δεν αλλάζει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ούτε τα κριτήριά του, και εξήγησε ότι σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες, υπήρχε υπο-απορρόφηση του επιδόματος μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με την κυρία Μιχαηλίδου, είναι ζητούμενο η αύξηση της απορρόφησης, αλλά και η καλύτερη στοχοθέτηση των ατόμων που το λαμβάνουν.

Απαραίτητη η ενίσχυση του ΟΠΕΚΑ με νέο προσωπικό

Η υφυπουργός αναφέρθηκε ακόμα και στην υποστελέχωση του ΟΠΕΚΑ, σημειώνοντας ότι από τις 383 οργανικές θέσεις που υπάρχουν στον οργανισμό, οι 100 λείπουν, οπότε θα πρέπει να ενισχυθεί η στελέχωση.

Η κυρία Μιχαηλίδου επικαλέστηκε περιπτώσεις στις οποίες οι υπάλληλοι χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσον για να μετακινηθούν για υπηρεσιακούς λόγους, και υποστήριξε ότι δεν υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός, ακριβώς λόγω της υποστελέχωσης

Η κυρία Παπασταύρου με τη σειρά της αναφέρθηκε στους άξονες προτεραιοτήτων που τίθενται για την διοίκηση του ΟΠΕΚΑ το επόμενο διάστημα, λέγοντας ότι πρέπει να μεριμνά για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και για την εφαρμογή του νόμου που τον διέπει, και επιπλέον για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, για την οποία όπως μπορούν να γίνουν πολλά.

Ποια είναι τα δικαιολογητικά για επίδομα ενοικίου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.