Διατρανώνοντας το μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και της νίκης της υγείας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής επίσκεψη στην κινητή μονάδα εμβολιασμού που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα και του ΥΠΕαρχη, Δημήτρη Τσαλικάκη αλλά και της υποδιοικήτριας της τέταρτης ΥΠΕ, Ειρήνης Χατζοπούλου.

Η πρόεδρος μίλησε με τους υγειονομικούς και τους επαίνεσε για το έργο τους αλλά και με τους πολίτες, τους οποίους επικρότησε που έσπευσαν να εμβολιαστούν, ενώ μάλιστα έδωσε αισιόδοξο μήνυμα για τις γιορτές.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ο δήμος με την τέταρτη ΥΠΕ έκανε ένα άλλο δώρο στην πόλη. Έστησε ένα κινητό συνεργείο εμβολιασμού στην πλατεία Αριστοτέλους και από το πρωί πολλοί συμπολίτες μας έρχονται και εμβολιάζονται. Αυτό μακάρι να γίνει παράδειγμα για όλους μας. Αυτό το δώρο που μας έχει δοθεί για να σώσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας να το χρησιμοποιήσουμε, να σπάσουμε το φράγμα, να απομονώσουμε τον ιό και να κερδίσουμε επιτέλους την ελευθερία μας. Να εμβολιαστούν όσοι περισσότεροι μπορούν για να έχουμε τα καλύτερα Χριστούγεννα μέσα σε αυτές τις συνθήκες».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.