Εντός της όμορφης περιόδου του Αγίου Δωδεκαημέρου η Εκκλησία μας καλεί να εορτάσουμε την μνήμη ενός μεγάλου Αγίου του τόπου και της οικουμένης όλης, του Όσιου πατρός ημών Νικηφόρου του Λεπρού, του εκ Συρικαρίου Κισάμου ορμώμενου.

Την παραμονή της εορτής, Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και ώρα 5.00μ.μ. εις τον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κισάμου, θα τελεστεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλοχίου, θα ακολουθήσει περί ώρα 7.30μ.μ. η Ιερά Παράκλησις του Οσίου.

Την κυριώνυμο ημέρα, Σάββατο 4 Ιανουαρίου, και από ώρα 7.00π.μ. εις τον Ι. Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Νικηφόρου, εις την γενέτειρα Του το Συρικάρι Κισάμου, Όρθρος μετά Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας.

Κατά το εόρτιο διήμερο θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Λείψανο του Οσίου Νικηφόρου. Καλείται ο φιλάγιος λαός του Θεού όπως μετέχει του εορτίου διημέρου προς ενίσχυση πνευματική, ευλογία και αγιασμό. Σύμφωνα με την μετεωρολογία ο καιρός το Σάββατο θα είναι ηλιόλουστος και δροσερός.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.