ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς ιδρύει Μουσικό - Θεατρικό Εργαστήρι. Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς συνεχίζει τις καινοτόμες και πρωτοποριακές δράσεις του, ιδρύοντας Μουσικό - Θεατρικό Εργαστήρι για μικρούς και μεγάλους από την 1 Ιανουαρίου 2022. Θα διδάσκει η σπουδαία Μουσικός - Καθηγήτρια Κρουστών του Ωδείου της Ι.Μ.Π. - Απόφοιτη της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής και του Κλασσικού Μπαλέτου κ. Γεωργία Σοφού, συνεπικουρούμενη από την Καθηγήτρια Μουσικοκινητικής και Πιάνου κ.Βασιλική Κήττα.

Θεατρικό Εργαστήρι Μητρόπολη Πειραιώς Γεωργία Σοφού

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

  1. Θεατρικό εργαστήρι προσχολικής ηλικίας 4-7 ετών.
  2. Παιδικό θεατρικό εργαστήρι 8-14 ετών.
  3. Θεατρικό εργαστήρι εφήβων & ενηλίκων.

 

Μέσα από το Θεατρικό Εργαστήρι, τα παιδιά θα βρίσκουν ένα ασφαλές πεδίο απόλυτης έκφρασης και δημιουργίας, μέσω αυτοσχεδιασμών και ποικίλων ασκήσεων δημιουργικής τέχνης όπως: Χορό, Κινηματογράφο, Παντομίμα, Ανάπτυξη Κοινωνικών Δεξιοτήτων, Κινησιολογία, Υποκριτική, Κατασκευές, Ορθοφωνία, Δημιουργία Παράστασης, Μουσικοκινητική (σύστημα Orff) κ.ά.

Το παιδί θα έρχεται σε επαφή με τον εσωτερικό του κόσμο, εκφράζοντας και διοχετεύοντας την ενέργειά του, ενώ παράλληλα θα ενδυναμώνεται η αίσθηση της ομαδικότητας και θα ενισχύεται η φαντασία του, καθώς θα καλλιεργεί δεξιότητες επικοινωνίας και συνεργασίας.

Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τον υπέροχο κόσμο του νέου μουσικοθεατρικού μας εργαστηρίου και να καταπιαστούμε με έργα από την παγκόσμια δραματουργία του Θεάτρου και της Τέχνης.

Διαβάστε όλα τα νέα από τις Ιερές Μητροπόλεις στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Με τις ευχές και ευλογίες Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς βάζει νέες βάσεις στη μουσική τέχνη της πόλης μας, με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για παιδιά και ενήλικες, υπό τη νέα διοίκηση του Μουσικολογιωτάτου κ.Νικολάου Αμοργιανού ως Γενικού Διευθυντού του Ωδείου. Καταξιωμένοι Καθηγητές, Μουσικολόγοι και Μουσικοπαιδαγωγοί, θα προσφέρουν την εμπειρία τους και θα μεταδίδουν σε όλους τους μαθητές την γνώση και την αγάπη τους για τη μουσική τέχνη και επιστήμη.

Διεύθυνση: Μπούρμπαχη 24 Αγία Σοφία Πειραιάς

τηλέφωνο: 213 025 7007

Θεατρικό Εργαστήρι Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (0)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.