Στην Κύπρο θα κομιστεί η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παρηγορητρίας της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης από τις 2 έως και 7 Νοεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, η Ιερά Εικόνα «θα ευρίσκεται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς, ώστε να προσκυνήσουν και να λάβουν την ευλογία της Παναγίας μας και οι εν Κύπρω αδελφοί μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος:
Ανακοινώνεται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας ότι η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας μας της Παρηγορητρίας της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, θα μεταβεί τον επόμενο μήνα στην πονεμένη μας και μαρτυρική Κύπρο, κατόπιν αιτήματος της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Η Ιερά Εικόνα από 2 έως και 7 Νοεμβρίου 2023 θα ευρίσκεται στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς, ώστε να προσκυνήσουν και να λάβουν την ευλογία της Παναγίας μας και οι εν Κύπρω αδελφοί μας.Ο Ιερός Ναός μας, παρ’ ότι η Ιερά Εικόνα θα ευρίσκεται στην Κύπρο, θα παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 7:30 το βράδυ. Υπενθυμίζεται δε ότι:– ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ θα τελούνται:
· Θεία Λειτουργία 7:00 έως 9:00 το πρωί

· 11:00 πμ και 5:30 μμ : Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι προσκυνητές μπορούν να καλέσουν στον αριθμό 2107660943.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.