Με την πατρική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εόρτιες συνάξεις για την εορτή της Θείας Μεταμορφώσεως, στον αιωνόβιο και υπο ανακαίνιση Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού, επί της οδού Κυδαθηναίων, στην περιοχή της Πλάκας, στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στην Κυριακάτικη Θεία Ευχαριστία και στην τέλεση του Κτητορικού Μνημοσύνου, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.Βαρθολομαίος, πλαισιούμενος απο τον Προιστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. Ισίδωρο Μπαιρακτάρη και τους εφημερίους Αρχιμ. Ισίδωρο Κάτσο και Πρεσβ. Κωνσταντίνο Λαγό.

Ο Σεβασμιώτατος κ.Βαρθολομαίος πρίν την λήξη της λατρευτικής συνάξεως,ευχαρίστησε με υική ευγνωμοσύνη τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο για την άδεια και την πατρική του ευλογία και ευχήθηκε σε όλο το φιλέορτο εκκλησίασμα, το Θείο Φώς της Μεταμορφώσεως του Κυρίου μας να φωτίζει σωτήρια τα πνευματικά βήματά τους και να χαριτώνει τον εν Χριστώ πνευματικό τους αγώνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.