Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου, στο κατάμεστο από πλήθος κόσμου συνεδριακό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας στη Λέρο.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης η Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου τίμησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παΐσιο, για την πολύτιμη στήριξη και προσφορά του στις πολύτεκνες οικογένειες της Λέρου που είναι μέλη της Ένωσης. Πριν την βράβευση έγινε εκτενή αναφορά στο βιογραφικό και το έργο του Σεβασμιωτάτου.

Ο Σεβασμιώτατος, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για την πρωτοβουλία και το πολυσήμαντο έργο που επιτελούν σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Την τιμητική πλακέτα στον Μητροπολίτη απένειμε ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Άρτεμις» Αντώνης Νταλλαρής και ο δημοσιογράφος Νίκος Ιγνατίδης.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις πίτες της Ένωσης και συνεχάρη τις πολύτεκνες οικογένειες για την πολυσήμαντη προσφορά τους στην πατρίδα και ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς σκοπούς και τραγούδια που απέδωσαν θαυμάσια νέα παιδιά – οργανοπαίχτες, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άρτεμις».

Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παΐσιος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος, ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Μάνος Κόνσολας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Πολυτέκνων Δωδεκανήσου, οι τοπικές Αρχές και πλήθος πολύτεκνων οικογενειών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.