Την προβολή του σπουδαίου κατηχητικού έργου που επιτελεί τα τελευταία χρόνια η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν συνεχίζει το Γραφείο Κατήχησης και Νεότητας μέσα από το αρχειακό του υλικό παραθέτοντας στοιχεία από την πλούσια δράση του.

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Ένα έργο το οποίο θεμελιώθηκε με την ευλογία και στήριξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου και συνεχίζεται χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου και των συνεργατών του. Όλοι δίνουν τεράστια βαρύτητα στην κατήχηση των νέων, στη συμμετοχή τους στα Ιερά Μυστήρια της Εκκλησίας καθώς και την αποτύπωση της Ορθόδοξης μαρτυρίας στην τοπική κοινωνία με την τοπική Εκκλησία να αναλαμβάνει το ρόλο του οδοδείκτη στην προσπάθεια αυτή.

“Η ευτυχία στα μάτια των παιδιών και των νέων, η εκπαίδευσή τους, η συμμετοχή στα Ιερά Μυστήρια, η αναφορά στο όφελος πολλών αξιών, είναι ευκαιρίες που προσφέρονται σε παιδιά και νέους στα προγράμματα του κατηχητικού έργου μας”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Κατήχησης.

Οι εθελοντές κατηχητές που στηρίζουν το έργο της Μητρόπολης τονίζουν ότι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο αυτό το έργο υπό την καθοδήγηση του πνευματικού τους πατέρα, Μητροπολίτη κ. Αντωνίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.