Γράφει η Μητρόπολη Λευκάδος

Tο πρωί της Κυριακής, 21 Ιανουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Θεόφιλος , πλαισιούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιο Κοσμά και άλλους αδελφούς κληρικούς, τέλεσε στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ομονοίας Αθηνών Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους, που διαμένουν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Παρόντες, μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Λευκάδας κος Αθ. Καββαδάς, ο δήμαρχος Λευκάδας κος Κ. Δρακονταειδής, ο πρώην βουλευτής κος. Ξ. Βεργίνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λευκάδας κος. Σωτ. Σκιαδαρέσης, ο αντιδήμαρχος κος Αθ. Περδικάρης και ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κος. Σπύρος Αρβανίτης.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας. Πρίν το «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εφημερίους του Ιερού Ναού της πρωτεύουσας για την φιλοξενία αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν και συμπροσευχήθηκαν στην καθιερωμένη πιά ετήσια Θεία Λειτουργία των αποδήμων Λευκαδίων και Ιθακησίων της Ατικής, ευχόμενος σε κλήρο και λαό καλή κι ευλογημένη χρονιά, πλήρης υγείας και καρπών πνευματικών.

H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής H Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για τους αποδήμους Λευκαδίους και Ιθακησίους της Αττικής

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.