Κύριε Θεέ μας και πάσης δύναμης, δώσε υγεία και θεράπευσε τους αρρώστους, δώσε τροφή στους πεινασμένους, ρούχα και στέγη σε όσους δεν έχουν, ελευθερία σε όσους τη στερούνται, άφεση αμαρτιών σε όλους.

Κύριε, φώτισε τα μυαλά όσων είναι στις εξετάσεις. Είθε ο Θεός να δώσει ειρήνη και γαλήνη στον κόσμο και να συγχωρέσει εμάς τους αμαρτωλούς! Φώτισε το μυαλό τους, Κύριε, σε όλους τους ηγέτες της εποχής που θέλουν να καταστρέψουν όλη την ανθρωπότητα για να παραμείνουν κύριοι αυτής της αγίας γης του Κυρίου Σου!
Ενίσχυσε μας στην ορθή πίστη Σου, διώξε από μας όλους τους εχθρούς, τους ορατούς και τους αόρατους. Δώσε μου επίσης, Κύριε, όλα όσα μόνο Εσύ νομίζεις ότι είναι χρήσιμα για μένα. Να είσαι Κύριος όπως θέλεις και όχι σύμφωνα με το θέλημά μου. Ευλογημένο το Άγιο Όνομά Σου στους αιώνας των αιώνων, Αμήν. «Κύριε, προσευχόμαστε για εκείνους που δεν έχουν χρόνο να προσευχηθούν, για εκείνους που δεν έχουν πίστη, που δεν έχουν ελπίδα στον Θεό· προσευχόμαστε επίσης για τους φτωχούς, για τους οποίους κανείς δεν προσεύχεται. Και αναφέρει επίσης στον Θεό και αυτούς που φτωχοί άνθρωποι κοιμούνται εν Κυρίω και που δεν έχουν κανέναν να τους αναφέρει Αμήν!«ΙΕΡΕΑΣ ΙΛΑΡΙΩΝ ΑΡΓΑΤΟΥ» (1913 – 1999)

Αυτή η προσευχή είναι τόσο δυνατή!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.