ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ : Οι τρομοκράτες Boko Haram τρομοκρατούσαν χριστιανικές κοινότητες στο παρελθόν, στη Νιγηρία ενό διέδωσαν τη βάρβαρη ιδεολογία τους σε Καμερούν, Νίγηρα και Τσαντ.

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στη Νιγηρία ζήτησαν από έναν χριστιανό να απαρνηθεί την πίστη του στον Χριστό.Όταν εκείνος ηρωικά αντιστάθηκε του έκοψαν το δεξί χέρι, έπειτα τον αγκώνα και τον πυροβόλησαν στο κεφάλι στο στήθος και το λαιμό.

Κάθε χρόνο στο Πακιστάν τουλάχιστον χίλια κορίτσια απαγάγονται, βιάζονται και εξαναγκάζονται να ασπασθούν το Ισλάμ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις με τη βία παντρεύονται τους βιαστές.

Χαρακτηριστικό του εχθρικού κλίματος που επικρατεί ακόμη και στην Αίγυπτο είναι το γεγονός ότι διάφοροι Ιμάμηδες του Ισλάμ καταδικάζουν ανοιχτά τον Χριστιανισμό, ρίχνοντας κατάρες στους ανθρώπους ενώ αναφέρουν πως δεν πρέπει να νυμφεύονται χριστιανοί με Μουσουλμάνους.

Φθάνουν στο σημείο να καλούν δημόσια τους οδηγούς ταξί να μην μεταφέρουν τους Ιερείας στις Εκκλησίας.

Η σφαγή των χριστιανών

Στο Πακιστάν ένα δεκάχρονο χριστιανόπουλο βιάστηκε και κακοποιήθηκε από τους μουσουλμάνους εργοδότες.

Στο Καμερούν, ένας μεταφραστής Βίβλου μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στις 25 Αυγούστου κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής επίθεσης ενώ οι δράστες έκοψαν ακόμη και το χέρι της γυναίκας του.

Βανδαλίζουν χριστιανικούς Ναούς και στην Τουρκια

Να θυμίσουμε το τελευταίο περιστατικό με τον Ναό του Αγίου Θεοδώρου.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-13)
  1. Φωτεινή Μουτσούλα 4 χρόνια πριν

    Να γίνει Συναγερμός Προσευχής Μετανοίας

    ΑπάντησηΆκυρο
  2. Φωτεινή Μουτσούλα 4 χρόνια πριν

    Ιησούς Χριστός Νικά

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.