ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Παρά τις επιθέσεις και τις άδικες και αβάσιμες διώξεις , χιλιάδες πιστοί προσήλθαν σήμερα 26 Οκτωβρίου στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Κατά τη Θεία Λειτουργία ο π Δημήτριος θυμιάτισε και ευλόγησε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πιστό, με τρεμάμενη φωνή και με συγκίνηση έψαλε , ενώ αρκετοί ήταν οι Ιερείς από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών που παραυρέθηκαν.

Στον Ναό έσπευσε και ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος ευχήθηκε στον π Δημήτριο, γονάτισε και του φίλησε ευλαβικά το χέρι.

Οι πιστοί έκλαιγαν μαζί με τον π Δημήτριο, έκαναν λόγο για άδικη απόφαση και τόνισαν δυνατά με μια φωνή : «Για μας είσαι ο Άγιος Δημήτριος του Λυκαβηττού»!

Το Ευαγγέλιο της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου 2022. Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης και Μεγαλομάρτυρας. Η Ανάμνηση του Μεγάλου Σεισμού στην Κωνσταντινούπολη. Κατά Ιωάννη: Ο Ιησούς είναι η άμπελος η αληθινή. Το μίσος του κόσμου. Το έργο του Αγίου Πνεύματος. Ευαγγελικό απόσπασμα ημέρας από πρωτότυπο και σε νεοελληνική απόδοση.

Μελετήστε το Ευαγγέλιο κάθε μέρα από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Κατά Ιωάννη Άγιο Ευαγγέλιο, Κεφάλαιο ΙΕ'(15) 17-27.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.