ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Με δύο νέες παρεμβάσεις ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός στηρίζει τις ένοπλες δυνάμεις.

Οι Έλληνες πιλότοι και όλα τα Σώματα Ασφαλείας, Αξιόμαχοι σε Αέρα, Ξηρά & Θάλασσα Έτσι τα Μαχητικά μας ¨Χάζεψαν οι Τούρκοι, Ιταλοί, Γάλλοι και οι Παπαγάλοι ….αγγίζοντας με το φτερό την θάλασσα και περνώντας ξυστά από τις πλώρες των Συμμαχικών πλοίων…..!! ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΚΑΡΟΣ…..!! Πού πάνε οι “γαλοπούλες” να τα βάλουν με τους “””Αετούς μας ;;;;””” Τους Λεβέντες μας ;;;””” Έχουν την μέθη της υπέρ πίστεως και πατρίδος τρέλα….!! Την Άγια τρέλα των Ελλήνων που κάνουν υπερήφανους όλους μας αλλά και δεν τρίζουν τα οστά των προγόνων μας !!! Όλοι να προσευχόμαστε και για αυτούς τους Ελληνόψυχους που θυσιάζουν τα πάντα για την Ελλάδα μας ! Εύγε ! Προσεύχομαι ταπεινά, Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός…..

Οι άντρες της φρουράς του Καστελόριζου τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο κατά την αποβίβασή τους στο νησί και ακούστηκαν μέχρι την Τουρκία!
Το Καστελόριζο έχει στοχοποιηθεί από την Άγκυρα και με το ωκεανογραφικό Oruc Reis, συνοδευόμενο από τον τουρκικό στόλο να πλησιάζει μέρα με τη μέρα όλο και πιο κοντά στις ακτές του, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Το ηθικό στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι πολύ υψηλό και σε περίπτωση που αφεθούν από την πολιτική ηγεσία να κάνουν ό,τι ξέρουν, έστω και με τα μέσα που διαθέτουν και με αριθμητικό μειονέκτημα θα καταφέρουν μεγάλη ζημιά στους Τούρκους.
Εάν δεν ακούγεται στα δύο χλμ ελάτε να τον ακούσετε από κοντά μογγόλια !

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.