Συνήλθαν σε τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021, οι κληρικοί – μέλη του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Κληρικών, της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με σκοπό τον Απολογισμό δράσεων της παρελθούσης περιόδου και την εκλογή για ανάδειξη νέου Δ.Σ..

Κατόπιν νομίμου απαρτίας και μυστικής ψηφοφορίας εξελέγησαν:

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Πρωτοπρ. Κων/νος Ανδριόπουλος, Οικον. ΧρήστοςΔουβαράς, Πρεσβ. Χρήστος Αδαμόπουλος, Πρωτοπρ. Σωτήριος Τζαϊλέας, Πρωτοπρ.Ευστάθιος Μπαρούτσος και Πρωτοπρ. Νικόλαος Μπελαούρης.Για την εξελεγκτική Επιτροπή : Πρωτοπρ. Γεώργιος Τσιριγώτης, Πρωτοπρ. Μιχαήλ Σμυρλής, Οικον. Χρήστος Κουτσαντώνης και Οικον. Βασίλειος Σκουράκης.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος συνεχάρη άπαντας τους εκλεγέντας και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους, ενώ οι εκλεγμένοι κληρικοί εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο για την υποστήριξη, αλλά ιδιαιτέρως προς τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίαςπ. Φίλιππο Χαμαργιά και τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βουλκάνου π. Προκόπιο Σμυρνή, οι οποίοι συμπαρίστανται στις δράσεις και στις αγωνίες των κληρικών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.