Το Σάββατο 2 Αυγούστου 2025 στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στο Ηράκλειο, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, μετά των Σεβ. Αρχιερέων, Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου, Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κυρίλλου, του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέου και των Θεοφ. Επισκόπων Κνωσού κ. Μεθοδίου και Απαμείας κ. Παϊσίου, τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία της μακαριστής Ελένης Μεϊμάρη, κατά σάρκα μητρός του Σεβ. Μητροπολίτου Σελευκείας κ. Θεοδώρου.

Τις συλλυπητήριες ευχές της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου μετέφερε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής, Πανοσιολ. Αρχιμ Βαρθολομαίος Βογιατζόγλου.

Στην συνέχεια, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος εκ μέρους των παρισταμένων Αρχιερέων ομίλησε για το πρόσωπο και τα χαρίσματα της μακαριστής Ελένης και ευχήθηκε Κύριος ο Θεός να την κατατάξει μετά των Δικαίων και Αγίων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.