Αυτοψία στο γραφείο του τέως Μητροπολίτη Κιτίου στα πλαίσια εκδίκασης υπόθεσης άσεμνης επίθεσης σε βάρος του – Σημαντική εξέλιξη.

Σημαντική εξέλιξη κατά τη δικαστική διαδικασία για την υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος του τέως Μητροπολίτη Κιτίου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο τέως ιεράρχης φέρται να επιτέθηκε άσεμνα σε γυναίκα στο γραφείο του το 1981, όταν αυτή ήταν 16 ετών και 8 μηνών.

Το Δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία, προκειμένου να συνεχίσει με αυτοψία στο γραφείο του τέως Μητροπολίτη, για το οποίο γίνεται πολύς λόγος. Και αυτό γιατί ο κατηγορούμενος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας, ισχυριζόμενος ότι η διαρρύθμιση του γραφείου του την δεδομένη χρονική περίοδο ήταν διαφορετική από αυτήν που περιγράφει η καταγγέλλουσα.

Ουδέποτε συναντήθηκε ή είχε επαφή με παραπονούμενη και οικείους, λέει ο τέως Κιτίου. «Κατάπληξη… πέρα για πέρα ψευδή»
Νωρίτερα, μιλώντας ενώπιον του Δικαστηρίου ο τέως Μητροπολίτης είχε επισημάνει ότι το χρώμα του καναπέ ήταν άλλο από αυτό που αναφέρθηκε από την καταγγέλλουσα, όπως διαφορετική ήταν η διαρρύθμιση όσον αφορά πόρτες και παράθυρα. Και κάλεσε το Δικαστήριο να επισκεφθεί το γραφείο του για να έχει ξεκάθαρη εικόνα.

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε όπως γίνει αυτοψία στο γραφείο του, όπου μεταβαίνουν αυτή την ώρα δικαστής, δικηγόροι και άλλοι.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.