ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Μια απίστευτη υπόθεση που καταδεικνύει τον τυχοδιωκτισμό και την εκμετάλλευση του Ορθοδόξου φρονήματος από ορισμένα πολιτικά πρόσωπα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ο π. Χρήστος Σιάννας είναι ένας άξιος Ιερέας για τον οποίο έχουμε γράψει επανειλημμένως στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Η δράση του, η προσφορά στο ποίμνιο και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αγάπης προς την πατρίδα είναι χαρακτηριστικά που συσσωρεύονται στο πρόσωπο του κληρικού της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου.

Ο π. Χρήστος Σιάννας, όπως έχουμε τονίσει σε αρκετά δημοσιεύματα, έχει γίνει στόχος μιας πρωτοφανούς διώξεως από κύκλους που πρόσκεινται στην κυβέρνηση επειδή τόλμησε από άμβωνος να καταδικάσει τη ζημιογόνα συμφωνία των Πρεσπών την οποία έχει συνάψει η Ελληνική Κυβέρνηση με τα Σκόπια.

Τα δημοσιεύματα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και τις συνεντεύξεις του συγκεκριμένου Ιερέας είχε αναδημοσιεύσει το σύνολο του Ελληνικού Τύπου αλλά και μερίδα του Ξένου Τύπου.

Είναι προφανές πως κάποιοι προσπαθούν να στηρίξουν το πολιτικό τους μέλλον στις πλάτες ενός έντιμου Ιερέα και στο έρεισμα που έχει στους πιστούς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος ο π. Χρήστος Σιάννας, υπήρξε προσέγγιση από πολιτικό κόμμα με στόχο να κατέβει στις προσεχείς εκλογές.

Κατά τα δικά του λεγόμενα, ο επικεφαλής του πολιτικού σχηματισμού με την επωνυμία ΄΄Ελληνική Λύση΄΄ φέρεται να πρότεινε στον Ιερέα να συνασπιστεί μαζί του στις εκλογές.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφερε ο π. Χρήστος Σιάννας, του ζητήθηκε να αποτειχιστεί και να στηρίξει την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει την οργή των ανθρώπων της Εκκλησίας αλλά και του Ποιμνίου της Τοπικής Εκκλησίας της Ρόδου.

Αυτό που ιδιαιτέρως προκαλεί αίσθηση, είναι το γιατί ένας πολιτικός σχεδιασμός που έχει κάνει σημαία του πολιτικού του αγώνα την Ορθοδοξία και την Πίστη, φέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ιερέα να ζητά από τον ίδιο να αποτειχιστεί, προφανώς δίχως να αντιλαμβάνονται τι σημαίνει Αποτείχιση στην Ορθόδοξη Εκκλησία και πόσο αυτό το γεγονός τραυματίζει την πίστη μας.

Οι Ιερείς αποτελούν τους καθημερινούς ήρωες της ζωής μας, ιδιαίτερα σε δύσκολες και πονηρές εποχές.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να τους στιγματίσει και να πληγώσει την Ορθοδοξία.

Υ.Γ: Επειδή σε ορισμένους πολιτικούς χώρους υφίσταται μια ροπή προς την παραποίηση της αλήθειας, ας μην προσπαθήσουν να αμφισβητήσουν τη μαρτυρία του π. Χρήστου Σιάννα.

Τα γεγονότα δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Οργή για Βελόπουλο: «Κοροϊδεύει τους πιστούς-Καμία σχέση με το Άγιο Όρος»

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.6 (10 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

ο ιερέας απαγορεύεται να πολιτεύεται και το να προτείνει αποτείχιση ένας πολιτικάντης σε έναν ιερέα για να πολιτευτει, ειναι εμπαιγμός.