Ακαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης μητέρας Ελένης Ευθυμίου του Σωτηρίου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε στην Πάτρα και κατοικεί στην Ρόδο, η οποία αγνοείται από το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Στη συνέχεια η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητο της σε άλλο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια» όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κανένα ίχνος της ίδιας.

Η έγγαμη μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού είναι ψυχικά υγιής και χαρακτηρίζεται από τους οικείους, τους συνεργάτες και τους φίλους της, ως άτομο χαμηλών τόνων, βαθιά θρησκευόμενη, που στο παρελθόν μετέβαινε απροειδοποίητα και έλειπε από την οικία της για να επισκέπτεται μοναστήρια.

Η 44χρονη μητέρα, που εργάζεται ως υπάλληλος σε super market, επί της λεωφόρου Ρόδου- Καλλιθέας, έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλά όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εχει ύψος 1,62 μέτρα, κανονική σωματική διάπλαση, μαύρα μαλλιά μακριά και την ημέρα της εξαφάνισής της πιθανότατα να φορούσε μια μαύρη μακριά φούστα, μαύρη μπλούζα, λευκή ζακέτα και μπουφάν μπλέ, αθλητικά παπούτσια με άσπρες κάλτσες.

Εφυγε από την οικία της επί της οδού Δ. Αναστασιάδη με το υπ’ αρίθμ. ΡΟΡ 9414 αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της μάρκας Toyota Yaris, χρώματος γκρι, με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της κι έκτοτε αγνοείται.

Εφερε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο και μια χρεωστική κάρτα της τράπεζας Eurobank.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα από προφορική ενημέρωση που έγινε στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία θα τραπεί στην πορεία σε ένορκη κατάθεση φέρεται να υποστηρίχθηκε ότι η 44χρονη επισκέφθηκε περί ώραν 13.30 της Δευτέρας ένα μοναστήρι που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο κι εκεί φέρεται να εθεάθη από την σύζυγο ενός κατοίκου του Αρχαγγέλου ο οποίος το λειτουργεί και φέρεται να βρισκόταν την ώρα εκείνη στα Στεγνά.

Η 44χρονη φέρεται να αναχώρησε από τον συγκεκριμένο χώρο περί ώραν 14.30 μόνη της με το αυτοκίνητό της προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σχετικώς εξετάζονται από χθες κάμερες πέριξ της περιοχής, καταστημάτων στον Αρχάγγελο αλλά και στην Μαλώνα για να επιβεβαιωθούν τα ανωτέρω και να καταγραφεί η πορεία του αυτοκινήτου της ενώ από τον μέχρι τώρα έλεγχο προκύπτει ότι το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου της πριν απενεργοποιηθεί δόθηκε λίγη ώρα μετά στον Αρχάγγελο.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.