ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέα αλητεία από τον Βελόπουλο που δεν κρατά ούτε τα προσχήματα πλέον για το ποιος είναι πραγματικά.

Σε νέα αθλιότητα προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο Πρόεδρος του κόμματος με όνομα ΄΄Ελληνική Λύση΄΄, Κυριάκος Βελόπουλος με βάση συνέντευξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Γέροντα Βαρθολομαίου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ο Βελόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό κοινοποίησε φωτογραφία του Γέροντα από τη συνέντευξη και από πάνω πρόσθεσε με δικά του γράμματα : ΄΄Ο “κύριος” είναι ηγούμενος 4 μοναχών και καρασυστημικός!΄΄.

Δηλαδή ο Βελόπουλος, αρχηγός κόμματος και δήθεν Χριστιανός Ορθόδοξος, επιτέθηκε σε Γέροντα του Αγίου Όρους, ήρωα Ηγούμενο μιας πολύπαθης Μονής που δίνει αγώνα κάθε μέρα, ο οποίος ΝΟΜΙΜΑ εξελέγη.

Με τη στάση του και τα λεγόμενα του ο Βελόπουλος δείχνει ότι είναι άσχετος με το Άγιο Όρος, δεν σέβεται τον Οικ Πατριάρχη και τους θεσμούς, υβρίζει και στοχοποιεί ως αρχηγός κόμματος έναν Μοναχό – Γέροντα αναίτια σε δύσκολες εποχές, προάγει το μίσος και τον διχασμό δίνοντας τροφή στους υποστηρικτές του, αρνητές και εξοστρακισμένους φανατικούς των ΓΟΧ που καμία σχέση δεν είχαν ή έχουν με το Άγιο Όρος.

Για τους παραπάνω λόγους είμαστε πρόθυμοι εφόσον μας επιτρέψει ο Γέροντας να κινήσουμε νομικές διαδικασίες κατά του Βελόπουλου 1) Για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης

2) Για το αδίκημα της Δημόσιας υποκίνηση βίας ή μίσους μέ βάση το άρθρο 1 του αντιρατσιστικού.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.