Σκοτεινοί κύκλοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να φέρουν σε δύσκολη θέση την Εκκλησία της Ελλάδος με αισχρά και αναληθή δημοσιεύματα.

Εδώ και δύο ημέρες έχουν δει το φως της δημοσίοτητας ορισμένα άρθρα σε εφημερίδες, τα οποία δυστυχώς έχουν αναπαραχθεί από πολλές άλλες σχετικά με υποτιθέμενη κατακριτέα δραστηριότητα Ιεράρχη.

Τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης έχουν δημοσιεύσει υλικό του οποίου η γνησιότητα όπως και η προέλευση αμφισβητείται.

Δε χωράει αμφιβολία πως πρόκειται για στημένη σκευωρία ορισμένων σκοτεινών κύκλων, που κατεργάζονται ύπουλες και δόλιες μεθόδους με σκοπό να πλήξουν καίρια τη συνοχή και σταθερότητα της Εκκλησίας μας, με αιχμή του δόρατος έναν σεβάσμιο Ιεράρχη.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αρμόδιες αρχές και η δικαιοσύνη θα αναλάβουν γρήγορα τον ρόλο που τους αρμόζει και θα βάλουν φρένο σε αυτή την επίθεση λάσπης στο πρόσωπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, προτού όλα αυτά τα μυθεύματα λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς πάσα κατεύθυνση, ότι οφείλουμε όλοι να λάβουμε δραστικά και απαραίτητα μέτρα έτσι ώστε να προφυλάξουμε το κύρος και την υπόσταση της Εκκλησίας μας, τα οποία ορισμένοι προσπαθούν να κυλήσουν στον βούρκο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.