«Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί ως τις 10/6/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 ευρώ. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει», λένε οι γονείς του.

Έρανο για να ανταπεξέλθουν στα έξοδα που έχουν προκύψει μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του μικρού Πολυχρόνη, κάνει η οικογένειά του ζητώντας από όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Ο Πολύχρονης διαγνώστηκε με κυανωτική καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα στη Βοστώνη για να χειρουργηθεί. Η οικογένεια ξεκίνησε έναν τιτάνιο αγώνα για να συγκεντρώσει το ποσό των 150.000,00 ευρώ που απαιτείται έως τις 10 Ιουνίου προκειμένου να ταξιδέψουν και να βοηθήσουν το μικρό τους παιδί.

«Ο μικρούλης μας μόλις 16 μηνών διαγνώστηκε με Κυανωτική καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα στο Βoston Children’s Hospital Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α για να χειρουργηθεί. Ένα παιδάκι ανά 10.000 γεννήσεις συναντά παρόμοιο πρόβλημα με του Πολυχρόνη. Η καρδιά του έχει 4 ελαττώματα και ο γιατρός του καλείται να την «κεντήσει». Κάθε προσευχή μας για τον αγώνα που κάνει να αποκτήσει μια πιο ποιοτική ζωή θα ήταν καλό να τον συνοδεύει σε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής. Χρειάζεται όμως τη στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα.Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί για να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον. Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί ως τις 10/6/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 ευρώ. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, κάνουμε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.