Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι είναι υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για την πρόσληψη επαγγελματιών οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.) σε Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία και Κοινό Νομικό Σώμα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι είναι υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερωθούν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από τις σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Αναλυτικά:

– Για το Στρατό Ξηράς στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.epop.army.gr

– Για το Πολεμικό Ναυτικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hellenicnavy.gr

– Για την Πολεμική Αεροπορία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.haf.gr

– Για το Κοινό Νομικό Σώμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.epopnom.army.gr.

Δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα για τους υποψήφιους ΕΠΟΠ που προκρίνονται στην επόμενη φάση Από σήμερα μπορούν οι υποψήφιοι να μπουν στις πλατφόρμες που έκαναν αίτηση και να δουν ποιοι από όλους θα επιλεγούν να περάσουν στον επόμενο γύρο της προκήρυξης.

Για να δείτε τα αποτελέσματα θα πρέπει να συνδεθείτε με τους κωδικούς TAXISnet εκεί που κάνατε την αίτηση. Αν αντιμετωπίσετε δυσκολία, προσπαθήστε αργότερα, καθώς είναι αναμενόμενο τις πρώτες ώρες να υπάρχει συμφόρηση στους servers. Υπενθυμίζεται η υποχρέωση των υποψηφίων να ενημερώνονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις κάθε κλάδου, στον οποίο έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής, για την πορεία της αίτησής τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.