Συγχαρητήρια επιστολή στον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν έστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος με αφορμή την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές της 24ης Απριλίου.

“Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νίκη σας στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλική Δημοκρατία”, αναφέρει αρχικά και συνεχίζει: “Οι συμπολίτες σας εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε εσάς για τη δημιουργία μιας ευημερούσας ζωής και την ενίσχυση της κοινωνικής σταθερότητας, αναμένουν ότι το νέο στάδιο του έργου σας ως αρχηγός του κράτους θα έχει στόχο τη διατήρηση της προσήλωσης στη Δημοκρατία και την οικοδόμηση καλών σχέσεων με άλλες χώρες”.

“Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία των αρχών και όλων των ανθρώπων καλής θέλησης, που βασίζεται στην αγάπη για τη χώρα τους και στην επιθυμία να ακολουθήσουν τα παραδοσιακά ηθικά ιδεώδη, μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της Γαλλίας και στη δημιουργία πολιτικής αρμονίας. Σας εύχομαι πληρότητα πνευματικής και σωματικής δύναμης, ευημερία και με τη βοήθεια του Θεού να ανταπεξέλθετε στο υπεύθυνο έργο σας ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας”, καταλήγει.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.