Κοντά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας και προσωπικώς με τα Σχολεία της Περιφερείας.

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, εκκλησιάσθηκε το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Ο Σεβασμιώτατος λειτούργησε και μίλησε στα παιδιά για τον Ευαγγελιστή Ματθαίο και την ανάγκη αποτύπωσης των γεγονότων με απάθεια και ακρίβεια. “Όταν έχουμε σκοπιμότητες ή πάθη, τότε η αλήθεια μας διαφεύγει” είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος. Στο τέλος του εκκλησιασμού, ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου.

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, ημέρα του Πολυτεχνείου, ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος παρακολούθησε κατόπιν προσκλήσεως μαθητών του Σχολείου, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, την εορτή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου.

Και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού και των Εκπαιδευτικών, και απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών όλου του Σχολείου. Στην συνέχεια συζήτησε με τους Εκπαιδευτικούς.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.